Futbol

‘Milli takımda hazırlık maçlarına karşıyım’

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, futbolcularının milli takımdan sakat gelmesi üzerine uluslararası hazırlık maçlarına karşı olduğunu açıkladı.

Konular: Spor, Premier League

chris smalling ve phil jones, ingiltere milli takımı’ndan sakat geldi. daha önce sakatlıkları bulunan paul pogba ve zlatan ibrahimovic de bu hafta west bromwich albion’a karşı yer alamayacak.

bu durum mourinho’yu sinirlendirdi.

sky sports’a konuşan portekizli teknik adam “ben hazırlık maçlarına karşıyım” dedi, sebebini de şöyle açıkladı:

“milli takımların turnuva öncesinde hazırlık maçı yapması mantıklı. fakat sezonun ortasında eleme maçlarıyla birlikte hazırlık maçlarının yapılmasının mantıklı olduğunu düşünmüyorum. bu maçlar da büyük maçlar olmuyor. ben bir hayranı değilim."

mourinho bu hafta 13 futbolcusunu milli takımlara gönderdi. bu durumun da manchester united’ı kötü etkilediğini düşünüyor:

“eğer rakiplerimizle durumumuzu karşılaştırırsak west bromwich albion’dan milli takıma sadece 1 futbolcu gitmiş. çalışmak için zamanları vardı. dinlenmek için zamanı vardı. zor olacak”

kaynak: afp

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;