Serie A

Moratti Zanetti'yi işaret etti

Inter Onursal Başkanı Massimo Moratti, Arjantinli futbolcunun bir gün kulübün başkanı olabileceğine inanıyor.

Konular: Spor, Futbol
Zanetti, Avrupa'da Inter'den başka kulüpte forma giymedi. [Getty Images]

massimo moratti, inter'in yüzde 70'lik hissesini geçtiğimiz yıl erick thohir'e sattı. kasım ayında da endonezyalı işadamı kulübün başkanlığına seçildi.

buna karşın kulübün onursal başkanı moratti, kulüpte uzun yıllardan beri forma giyen zanetti'nin kulüp başkanlığına yükselebileceğini düşünüyor.

javier zanetti 40 yaşında. 1995 yılında banfield'dan geldiği inter'de bu sene 19'uncu yılını geçiriyor.

telelombardia'ya konuşan moratti onun hakkında "kulüpteki her şeyi biliyor. herkes ona çok saygı gösteriyor ve çok iyi bir imajı var" yorumunu yaptı.

yeni başkan thohir'in akıllı bir insan olduğunun da altını çizen moratti, endonezyalı işadamının zanetti'nin bu özelliklerinin farkında olduğunu söyledi.

zanetti'nin takımda kalacağını belirten moratti'ye göre arjantinli futbolcu çok iyi bir yönetici olabilir.

kaptan zanetti, bu sezon inter formasıyla dokuz lig maçına çıktı.

kaynak: bein sports

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;