PKK

Muş'ta PKK saldırısı

Muş-Bulanık karayolunda yol kenarına yerleştirilen bomba, askeri aracın geçtiği sırada PKK'lı teröristler tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı. Saldırıda 6 asker yaralandı.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: AFP / Arşiv]

muş-bulanık karayolunda yol kenarına yerleştirilen bomba, askeri aracın geçtiği sırada pkk'lı teröristler tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı. saldırıda 6 asker yaralandı.

aktepe karayolları bakımevi'ne 300 metre mesafede pkk tarafından yola yerleştirilen patlayıcı, akşam saatlerinde zırhlı askeri aracın geçişi esnasında uzaktan kumandayla patlatıldı.

menfez üzerindeki zırhlı araç, patlamayla birlikte şarampole yuvarlandı. zırhlı araçta bulunan 8 askerden 6'sı yaralandı. yaralılar bölgeye gönderilen ambulanslarla alınarak muş devlet hastanesi'ne nakledildi. yaralıların tedavileri sürerken, pkk'lı teröristlerin yakalanması için bölgede operasyonlar sürdürülüyor.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;