NBA

New York'un düşüşü sürüyor

NBA'de Milwaukee Bucks deplasmanda, New York Knicks'i 95-82 mağlup etti. Knicks üst üste 11'inci yenilgisini aldı.

Konular: Spor, Basketbol
Bucks, son dört maçında üçüncü kez kazandı. [Fotoğraf: AFP]

madison square garden'da oynanan maçta bucks, ikinci çeyrekten itibaren skor üstünlüğünü eline geçirdi. son çeyreğe de 12 sayı önde giren konuk ekip, rahat bir galibiyet elde etti.

milwaukee'de türk oyuncu ersan ilyasova, rahatsızlığı nedeniyle bu maçta yer alamadı.

bucks'ta zaza pachulia 16 sayı, 14 ribaunt ve 3 asistlik performansıyla galibiyette önemli rol oynadı. brandon knight 17, giannis antetokounmpo da 16 sayı ile galibiyete katkı yaptı.

new york knicks'te ise tim hardaway'in 17, j.r. smith'in de 15 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmedi.

son dört maçında üçüncü galibiyetini alan milwaukee bucks, 35'inci maçında 18'inci galibiyetini kazandı. new york knicks ise 36'ncı maçında 31'inci yenilgisini aldı. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;