Bilim-Teknoloji

Note 5 ve S6 Edge+ ortaya çıktı

Samsung’un Galaxy akıllı telefon ailesinin en yeni modelleri olan Note 5 ve S6 Edge Plus’ın fotoğrafları internette yayınlandı.

Konular: Bilim-Teknoloji
Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge Plus'ın birçok özelliği resmi tanıtımdan önce ortaya çıktı
Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge Plus'ın birçok özelliği resmi tanıtımdan önce ortaya çıktı

güney koreli teknoloji firması samsung’un kısa bir süre sonra tanıtmasının beklendiği galaxy note 5 ve s6 edge plus’a ait olduğu iddia edilen yüksek çözünürlüklü fotoğraflar internete düştü. telefonlarla ilgili en yeni teknik bilgiler de benzer şekilde internette yayınlandı. 

bu tarz ‘sızıntı’ları yayınlamasıyla bilinen evan blass tarafından twitter hesabında duyurulan fotoğraflarda note 5’in önceki modellerde olduğu gibi stylus kalemi bulunduğu görünüyor. büyük ekranlı telefon ailesi note’un beşinci sürümü olan note 5’te, 2560x1400 piksel büyüklüğünde 5.66 inç ekran, 8 çekirdekli exynos 7420 çipset, 4 gb ram, 32 gb dahili hafıza ve 16 megapiksel gibi özelliklere sahip olacağı iddia ediliyor. 

s6 ailesinin en yeni modeli olan edge plus ise yine her iki köşesi de yuvarlatılmış ekrana sahip olacak. note 5 ile benzer özellikleri bulunacak telefonun metal, cam ve plastik materyallerin karışımından oluşan bir gövdesi bulunacak. 

her iki modelin de samsung’un 13 ağustos’ta abd'nin new york şehrinde düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtılması bekleniyor. 

kaynak: al jazeera 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;