Bilim-Teknoloji

Note 7 aracın içinde patladı

Samsung'un geçen ay piyasaya sürdüğü Galaxy Note 7 telefonu arabada şarj olurken patladı, lüks araç alev alıp yandı.

Konular: Bilim-Teknoloji
[Fotoğraf: Facebook]

samsung firması, şarj ünitesindeki sorun nedeniyle dünya çağında note 7 telefonlarını geri çağırırken, abd'de note 7 telefonu bir aracın yanmasına neden oldu. 

nathan dornarcher isimli kullanıcı, telefonunu aracında şarjda bıraktığını, şarj sırasında note 7'nin patladığını söyledi. 

dornarcher, aracın alev almış görüntülerini de facebook hesabından yayınladı. 

amerikan havacılık idaresi de yolcu uçaklarında note 7 telefonlarının herhangi bir şekilde şarj edilmemesi yönünde talimat yayınladı. 

kaynak: storyful

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;