NBA

Oklahoma'da sahne Westbrook'un

NBA'de Oklahoma City, LeBron James'siz Cleveland Cavaliers'ı 103-94 yendi. Russell Westbrook 26 sayıyla liderlik etti.

Konular: Spor, Basketbol
Oklahoma çıkışını Cleveland karşısında da sürdürdü. [Reuters]

ilk çeyreği önde kapatan cleveland daha sonra oyunun hakimiyetini oklahoma city thunder'a kaptırdı.

oklahoma'da russell westbrook 26 sayıyla maçın en skoreri oldu. kevin durant 19, perkins de 13 sayıyla eşlik etti.

cleveland'da ise kyrie irving 20, kevin love da 18 sayıyla oynadı, 16 ribaunt aldı. sol dizinden sakatlığı bulunan lebron james takımını yalnız bıraktı.

lebron'un olmadığı bu maçta cleveland'ın sekiz maçlık galibiyet serisi de son buldu.

kevin durant her maç performanslarını artırdıklarını söyledi.

oklahoma'nın bir sonraki rakibi minnesota. cleveland da new orleans ile oynayacak.

rockets'ı 44 sayısıyla harden taşıdı

batı konferansı temsilcilerinin karşılaşmasında houston rockets, uzatmaya giden mücadelede deplasmanda sacramento kings'i 113-109 mağlup etti.

bu sezon 17. galibiyetine uzanan rockets'ın all-star oyuncusu james harden 44 sayı, 8 asist, 4 ribaunt ve 3 top çalmayla karşılaşmanın yıldızı oldu. harden'a, patrick beverley 15 sayı ve 10 ribaunt, trevor ariza 15 sayı, donatas motiejunas ise 14 sayıyla destek verdi.

darren collison'ın 24 sayı, ben mclemore'un 21 sayı, derrick williams'ın 17 sayı, james thompson'ın 13 sayı ve 15 ribaunt, rudy gay'ın ise 13 sayı, 8 ribaunt, 8 asist ve 3 top çalmayla mücadele ettiği kings, bu sezon 12. mağlubiyetini aldı.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;