Transfer

Olcan Adın görüşmeleri başladı

Trabzonspor ve Galatasaray, Olcan Adın için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Konular: Spor, Futbol, Galatasaray
Olcan Adın daha önce Fenerbahçe ve Gaziantepspor formalarını da giydi.
Olcan Adın daha önce Fenerbahçe ve Gaziantepspor formalarını da giydi. [Fotoğraf: AA]

galatasaray, uzun zamandan beri trabzonspor'un orta sahası olcan adın'ı transfer etmek istiyordu. olcan da takımdan ayrılmak istediğini yöneticilere bildirmişti. 

olcan adın, ligi dördüncü sırada bitiren trabzonspor'da geçtiğimiz sezon 33 maça çıktı, 10 gol attı. 28 yaşındaki futbolcu daha önce fenerbahçe ve gaziantepspor formaları da giydi.

galatasaray, yakın dönemde de trabzonspor'dan burak yılmaz, selçuk inan ve ceyhun gülselam gibi isimleri transfer etmişti. 

her iki takımı da gelecek sezon çalıştıracak teknik direktör henüz resmen açıklanmadı. fakat transfer girişimleri hızlı bir şekilde sürüyor. karadeniz ekibi, polonyalı orta saha adrian'ı el nasr'a gönderdi. brezilyalı forvet henrique de çin'in şangay şenhua takımıyla imza aşamasında.

bordo mavililer, gelecek sezon için gaziantepspor'dan turgut doğan şahin, elazığspor'dan serdar gürler ve deniz yılmaz, orduspor'dan anıl taşdemir, ajax'tan serhat çakmak ile altınordu'dan gökhan karadeniz'i kadrosuna kattı.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;