Premier League

'Ölüm tehditleri aldım'

Leicester'ın golcü futbolcusu Jamie Vardy, teknik direktör Ranieri'nin kovulmasının ardından ölüm tehditleri aldığını söyledi.

Konular: Spor, Futbol
[Reuters]

geçtiğimiz sezon premier lig'i kazanarak büyük bir başarıya imza atan leicester'ın teknik direktörü ranieri, bu sezon alınan kötü sonuçların ardından gönderildi. fakat gitmesinin ardından leicester adeta yine eski günlerine döndü ve ardı sıra galibiyetler almaya başladı. ingiliz basını ranieri'yi futbolcuların gönderdiğini yazdı. başrol olarak da vardy'yi koydu. 

vardy ise ranieri'nin gönderilmesinin ardından ölüm tehditleri aldığını söyledi. 

durumu 'çok korkunç' olarak ifade eden vardy, ailesine de tehditler olduğunu bu nedenle zor dönemden geçtiğini ifade etti. 

oyuncuların ranieri'nin gönderilmesinde bir payı olmadığını belirten ingiliz golcü, kendisine yapılan tehditlerin üstesinden geldiğini fakat ailesi sokaktayken onlara yapılan tehditlerin çok kötü olduğunu kaydetti. 

kaynak: bbc
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;