Çin

Oscar'ı Çin'de taraftarlar karşıladı

Rekor bedelle Çin’e transfer olan Oscar, İngiltere’den ayrılarak Çin’e ulaştı. Brezilyalı futbolcuyu havalimanında taraftarlar karşıladı.

Konular: Spor, Futbol
Oscar, son olarak Chelsea'de oynuyordu. [AFP]

60 milyon euro’ya shanghai sipg’e transfer olarak asya rekoru kıran oscar’ı pudong havalimanında taraftarlar tezahüratlarla karşıladı.

oscar’ın ardından carlos tevez de shanghai shenhua’ya imza atmıştı. oscar yılda alacağı 40 milyon dolarla dünyada en çok maaş alan futbolcu unvanını almıştı.

sipg genel menajeri su guoyang, “çin ligi artık daha sağlıklı ve normal bir yere gelecek” dedi. taraftarlardan zou jiahuo da “eğer iyi paralar vermezseniz yıldızları buraya getiremezsiniz” değerlendirmesinde bulundu.

oscar’ın transfer olduğu shanghai sipg’de 55 milyon euro’ya transfer olan hulk ve eski chelsea menajeri andre villas-boas da var.

kaynak: afp

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;