Spor

Podolski Galatasaray'da

Galatasaray, Alman golcü Lukas Podolski ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Podolski, sarı kırmızılılar ile anlaşmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Konular: Spor, Futbol, Türkiye
Podolski sezonu Arsenal'da tamamlamıştı. [Fotoğraf: AA]

podolski sözleşmesi boyunca 3 milyon euro sabit ücret ve maç başı 20 bin euro alacak. arsenal'e ise 2 milyon 500 euro bonservis ödenecek.

antalya'nın kemer ilçesinde ailesiyle tatil yapan alman futbolcu, kendisini almaya giden galatasaraylı yönetici cüneyt tanman ile birlikte istanbul sabiha gökçen havaalanı genel havacılık terminali'ne özel uçak ile geldi. podolski'yi havalimanında onlarca sarı-kırmızılı taraftar tezahüratlarla karşıladı.

podolski, "geçen senelerde de bana teklifler olmuştu. bu sene iyice yoğunlaştı. ailem de buraya gelmemi istedi. galatasaray ile anlaşmaktan çok mutluyum. hem kupa hem lig şampiyonu. seneye şampiyonlar ligi’nde de oynayacağız. elimden geleni yapmak istiyorum" dedi.

alman golcü, "şampiyonlar ligi’nde çok güzel bir atmosfer vardı. fakat daha önce de galatasaray’ı takip ediyordum. nasıl bir ortamda oynayacağımızı biliyorum. taraftarların bu ilgisi benim buraya gelmemi çok etkiledi" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki forvet, "kariyerimde çok fazla kupa kazandım. dünya kupası da bunlardan biriydi. bu kupalar benim karakterimi değiştirmedi. kazanmasaydım yine bu karakterim olacak. futbolda başarıya aç olmanız çok önemli. sürekli bir hedefiniz olmalı" diye konuştu.

kaynak: dha
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;