Euro 2016

'Pogba için Zidane faktörü var'

Euro 2016'da Fransa'nın en büyük ismi olarak gösterilen 23 yaşındaki Paul Pogba'ya teklifler her geçen ciddileşiyor. Menajerine göre Zidane'dan dolayı Real Madrid avantajlı.

Pogba, Juventus'ta oynuyor [Reuters]

fransız genç orta saha pogba'nın juventus ile olan sözleşmesi haziran 2019'a kadar geçerliliğini koruyor. fakat buna karşın avrupa'nın dev kulüpleri pogba için juventus'un kapısını çalıyor.

ispanyol spor gazetesi marca'ya konuşan pogba'nın menajeri mino raiola, ne futbolcusunun ne de kendisinin dünyanın en yüksek sözleşmesine imza atmak gibi bir düşünceleri olmadığını sadece iyi bir proje düşündüklerini ifade etti. raiola, hem proje hem de şampiyonluk peşinde üç farklı takımla görüştüklerini de gizlemedi.

pogba büyük bir zidane hayranı. zidane da onu takımında çok görmek istiyor. 'real madrid'in pogba'yı istediği bir sır değil' diyen raiola, aynı anda manchester united, manchester city, liverpool, barcelona ile görüştüğünü ve bunun kendisinin işi olduğunu söylüyor.

raiola "real madrid ile görüştük. ama alınan bir karar yok. zidane'ın istemedi çok önemli. kulübün istemesi çok önemli" dedi.

pogba, geçen sezon juventus ile tüm kulvarlarda 48 kez sahaya çıktı. lig ve italya şampiyonluklarında büyük pay sahibi oldu. raiola'ya göre pogba'nın juventus'ta bir problemi yok ve italya'da gayet mutlu.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;