Transfer

'Prandelli ile şampiyon oluruz'

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, takımın başına getirmeyi planladıkları Cesare Prandelli sayesinde taraftarlara ligde şampiyonluk sözü verebileceğini söyledi. Aysal, Olcan Adın transferinin ise bugün ya da yarın tamamlanacağını bildirdi.

Prandelli'nin çalıştırdığı İtalya grup aşamasından geçememişti. [Getty Images]

galatasaray başkanı ünal aysal, galatasaray tv yayınında, cezare prandelli ile ilgili soruları yanıtladı.

aysal, prandelli'nin pazartesi takımın başına geçeceğini bildirdi ve “bu transferle birlikte galatasaray taraftarlarına bu sene şampiyonluğu vadedebilirim” dedi.

galatasaray başkanı, çalışkan ve katı disiplinli olduğunu söylediği italyan çalıştırıcıyla daha önce italya milli takımı ile sözleşmesi devam ettiği için görüşmediklerini de sözlerine ekledi.

aysal, trabzonspor’dan transfer etmek için girişimde bulundukları olcan adın ile ilgili işlemlerin bugün ya da yarın tamamlanacağını söyledi.

sarı kırmızılı kulübün başkanı ayrıca beşiktaş ile sözleşmesi biten hugo almeida ile görüştüklerini ama bu futbolcunun “hocalarının gündeminde olmadığını” belirtti.

galatasaray prandelli ile görüşmelere başladığını borsaya bildirmişti.

prandelli, italya'nın dünya kupası'nda grup aşamasında elenmesinin ardından görevinden istifa etmişti. galatasaray'ın son teknik adamı da bir italyan, roberto mancini'ydi. 

cesare prandelli, 2010 yılında başına geçtiği italya'dan önce beş yıl fiorentina'yı çalıştırdı. daha önce de roma, parma, venezia, verona ve lecce'de görev yaptı.

56 yaşındaki teknik adam daha önce hiç yurt dışında bir takımı çalıştırmadı, yurt içinde de hiç şampiyonluk görmedi.

prandelli'nin yönetiminde italya, 2014 dünya kupası'nda iki mağlubiyet ve bir galibiyetle grup üçüncüsü olarak kupaya veda etti. prandelli'den boşalan koltuk için de en büyük adayın eski galatasaray teknik direkörü roberto mancini olduğu ifade ediliyor.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;