Türkiye Süper Ligi

'Prandelli'nin arkasında durmam zor'

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak "Şu şartlar altında Prandelli'nin arkasında durmam zor. Kendisine vadedilenler inanılmaz" dedi.

Konular: Spor, Futbol, Galatasaray
Albayrak, futbolcularla yakından ilgileniyor. [Fotoğraf: AA]

albayrak, 360 televizyonuna konuştu.

alınan 3-0'lık trabzonspor yenilgisinin ardından çok üzgün olduğunu söyleyen başkan yardımcısı son haftalarda oynanan futboldan memnun olmadığını ifade etti.

albayrak, ünal aysal yönetiminin italyan teknik adamla yaptığı sözleşmeye de dikkat çekti: "hocaya vadedilen şeyleri duyduktan sonra kafayı yersiniz. mesela dört tane takım alacakmışız avrupa'da. prandelli her sene dört farklı takımdan birini çalıştıracakmış. bunları duyunca inanılmaz şaşırdım. sözleşmesinde çok ağır maddeler var. mancini en dürüst insanlardan biriydi. bir kuruş almadan gitmiş"

albayrak, prandelli'yi hollandalı yıldız wesley sneijder'ı trabzonspor maçında ilk 11'e almamasından dolayı da eleştirdi: "teknik direktörün işine şu ana kadar hiç karışmadım. burada böyle şeyler olmaz. ama bu zamana kadardı. buraya insanlar yıldızlarını seyretmeye geliyor. sneijder'i, bruma'yı izlemeye geliyorlar. prandelli ile bunları konuştuk. altı saat tartıştık"

prandelli, portekizli genç futbolcu bruma'yı da maç kadrosuna almamıştı.

albayrak, son tabloya tepki gösteren galatasaray taraftarının da yerden göğe kadar haklı olduğunu dile getirdi.

başkan yardımcısı, wesley sneijder ile sözleşme uzatacaklarını ocak ayında da  takımda çok ciddi gelişmelerin olacağını söyledi:

"takıma giremeyen oyuncuları satacağız. 1-2 yıldız futbolcu alacağız. yıldız futbolcu satmayacağız. kadroyu 25 kişiye indireceğiz"

albayrak, hikmet karaman'a da teklif götürmedikleri bilgisini verdi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;