Beşiktaş

Quaresma üç yıl daha Beşiktaş’ta

Beşiktaş Kulübü, Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'nın sözleşmesinin 3 sezon uzatıldığını duyurdu.

Konular: Spor, Transfer, Futbol
Quaresma Beşiktaş'taki ikinci döneminde [AA]

beşiktaş futbol yatırımları sanayi̇ ve ti̇caret aş'den borsa istanbul'a gönderilen ve kamuyu aydınlatma platformu'nda da yayımlanan açıklamada, "profesyonel futbolcumuz ricardo quaresma'nın sözleşmesi 3 yıl daha uzatılmıştır." denildi.

sözleşmenin detaylarına yer verilen açıklamada, 33 yaşındaki futbolcunun 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarının her biri için 2 milyon 100 bin euro, 2019-2020 sezonunda ise 1 milyon 750 bin euro garanti ücret alacağı bildirildi.

quaresma'ya ayrıca oynadığı maçlarda puan başı 4 bin euro ödeneceği kaydedildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;