Suriye'de iç savaş

Rejim uçağı düştü: 50 ölü

Suriye'nin İdlib kentine bağlı Eriha kasabasında Esed rejimine ait bir savaş uçağı yerleşim alanına düştü, çoğu sivil 50 kişi hayatını kaybetti.

suriye rejimine ait bir savaş uçağının idlib kentinin eriha ilçesinde kalabalık bir pazar yerine düşmesi sonucu 50 kişi öldü 55 kişi de yaralandı. uçağın düşme nedeniyle ilgili henüz teyitli bilgiler yok. al jazeera idlib muhabiri, uçağın, muhaliflerin denetimindeki sivil bölgeleri bombalarken düştüğünü söyledi. bölgedeki evlerde büyük hasar meydana geldi. uçağın pilotunun âkıbeti bilinmiyor. 

reuters'a konuşan erihalı gazel abdullah, "uçak pazar yerine çok alçaktan uçarak bomba bıraktı. saniyeler sonra düştü" dedi. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;