Transfer

Salih Uçan Roma yolunda

Fenerbahçe, Salih Uçan’ın Roma’ya transferi için görüşmelerin başlandığını açıkladı.

Salih Uçan, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü Viktoria Plzen'e atmıştı. [Fotoğraf: AA]

salih uçan'ı ısrarla kadrosuna katmak isteyen roma, transferde son aşamaya geldi. italyan yöneticiler salih uçan için fenerbahçe ile pazarlık masasına oturdu. 

2012'de sarı lacivertli ekiple beş yıllık sözleşmeye imza atan salih uçan, özellikle aykut kocaman dönemindeki performansıyla dikkatleri çekti. ersun yanal'ın gelmesinin ardından ise beklediği süreyi alamadı.

fenerbahçe'den önce marmarisspor ve bucaspor'da oynayan genç futbolcu için izmir kulübüne 1 milyon 400 bin euro bonservis ve okan alkan verilmişti.

salih, ilk sezonunda 26 maçta forma giydi, dört gol attı. genç oyuncu geçen sene ise 17 karşılaşmada sahaya çıktı.

fenerbahçe, kamuyu aydınlatma platformu’na yaptığı açıklamada, "futbolcumuz salih uçan'ın transferi konusunda a.s. roma kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;