Suriye

Şam'da bombalı saldırılar

Suriye'nin başkenti Şam'da Şii ibadethaneleri ziyarete gelen Iraklıları hedef alan bombalı saldırılar düzenlendi. En az 41 kişi öldü.

Konular: Suriye
[Fotoğraf: Reuters]

şam'da rejimin kontrolündeki bab musalla bölgesindeki bab musalla es-sağir mezarlığı yakınında iki patlama meydana geldi. saldırı irakılı şii hacıları hedef aldı. şam hastanesi müdürü haytam hussainyuriye patlamada ilk belirlemelere göre 41 kişinin yaşamını yitirdiğini, 10'dan fazla kişinin yaralandığını açıkladı.

suriye rejimine yakın yayın kuruluşlerı eylemi "terör" örgütlerinin gerçekleştirdiği ifade edilirken, patlamayı şu ana kadar üstlenen olmadı.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;