Beşiktaş

'Şampiyon' yorumları gerçekçi değil'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman "Galatasaray'a bu hafta kaybedip Başakşehir de kazanırsa fark 1' iner. Bu nedenle şampiyon yorumları gerçekçi değil" dedi.

Konular: Spor, Futbol
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kaldı. [AA]

beşiktaş başkanı orman, bein sports'a özel bir röportaj verdi.

pazartesi, galatasaray ile karşılaşacak beşiktaş'ta orman "galatasaray bizim ebedi dostumuz. kurumlar hata yapmaz kişiler hata yapar. yönetenler hata yapar. biz büyük dostluklardan geldik bugünlere. kazanmak için gidiyoruz oraya. onlar da kazanmak isteyecek. hakemin hiç hata yapmadığı, maça etki etmediği bir karşılaşma olsun" dedi.

uefa avrupa ligi kupasını türkiye'ye çok getirmek istediklerini de kaydeden orman "2000 yılından beri türkiye'ye bir avrupa kupası getirememek bizim ayıbımızdır" ifadesini kullandı.

orman, transferler ve mevcut futbolcular hakkında da bilgi verdi. atiba'yı 'asrın transferi' olarak değerlendiren beşiktaş başkanı "aboubakar çok güçlü oyuncu. mario gomez'den sonra biraz zorlandı ama inşallah iyi oynar ve bonservisini alırız" yorumunu yaptı. mart ayında caner erkin, demba ba ve ersan gülüm'ün de takıma katılacağının bilgisini veren başkan onlarla çok daha güçlü olacaklarını söyledi. orman, 5 milyon euro'ya yakın bir bonservisle transfer edilen mitrovic'in de çok iyi bir imza olduğunu düşünüyor.

kaynak: bein sports

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;