Avustralya Açık

Serena ve Djokovic rahat

Avustralya Açık'ta 1 numaralı seri başı olarak mücadele eden Serena Williams ve Novak Djokovic, ikinci tur maçlarını set vermeden kazandı.

Konular: Spor, Tenis
Serena Williams'ın 18 grand slam şampiyonluğu var. [Fotoğraf: AFP]

avustralya açık'ta dört şampiyonluğu bulunan novak djokovic, ikinci turda rus rakibi andrey kuznetsov'a set vermedi.

djokovic, 88 numaradaki kuznetsov karşısında 6/0, 6/1 ve 6/4'lük setlerle, 1 saat 24 dakikada galibiyete uzandı.

ilk turda marsel ilhan'ı yenen son şampiyon stanislas wawrinka da ikinci tur maçında set kaybetmedi. wawrinka, marius copil'i 7/6, 7/6, 6/3 geçti ve jarko nieminen ile eşleşti.

john isner, gilles müller, feliciano lopez, vasek pospisil, guillermo garcia-lopez, gilles simon, steve johnson ve kei nishikori, üçüncü tura yükselen diğer isimler oldu.

serena, svitolina ile eşleşti

tek kadınlarda ise, 1 numaralı seri başı serena williams, 203 numaradaki rus raket vera zvonareva ile karşılaştı.

direnç gördüğü ilk seti 58 dakikada 7/5 kazanabilen abd'li 1 numara, ikinci sette ise çok daha rahattı ve rakibine oyun vermedi.

1 saat 25 dakikada tur atlayan serena williams, altıncı şampiyonluğunu aradığı turnuvanın üçüncü turunda ukraynalı elina svitolina ile eşleşti.

garbine muguruza-timea bacsinszky, dominika cibulkova-alize cornet, petra kvitova-madison keys, camila giorgi-venus williams, varvara lepchenko-agnieszka radwanska bugün belirlenen diğer üçüncü tur eşleşmeleri oldu.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;