Futbol

Sevilla'nın 'mimarı' veda ediyor

Sevilla Kulübü, "Monchi" lakaplı sportif direktörü Ramon Rodriguez Verdejo'nun görevinden ayrılması için karşılıklı anlaşma sağlandığını duyurdu. Monchi, yaptığı isabetli transferlerle dikkat çekmişti.

Konular: Spor, La Liga
Sevilla son üç yıldır UEFA Avrupa Ligi'ni kazanıyor [AP]

sevilla kulübünden yapılan yazılı açıklamada, yönetim kurulunun ispanyol futbol adamı monchi'nin sportif direktörlük görevinden ayrılmasına onay verdiği bildirildi. monchi ve sevilla kulübü başkanı jose castro'nun yarın düzenlenecek basın toplantısında detayları açıklayacağı kaydedildi.

avrupa futbolunda son dönemlerde ismini çok sık duyuran 48 yaşındaki monchi, uygun fiyatlarla transfer edilen oyuncu ve seçilen teknik direktörlerde kilit rol oynamıştı. sevilla, monchi'nin sportif direktörlük yaptığı dönemde 5 uefa kupası, 2 ispanya kral kupası ve birer uefa süper kupası ile ispanya süper kupası kazandı.

ispanyol ve italyan basınında son bir aydır çıkan haberlerde, monchi'nin gelecek sezondan itibaren italya'nın roma kulübünün sportif direktörü olarak görev yapacağı iddia ediliyor.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;