PKK

Şırnak'ta bir asker şehit

Şırnak'ta PKK'ya yönelik operasyon esnasında açılan taciz ateşinde bir asker şehit oldu. Olayda bir asker ve iki korucu da yaralandı.

Konular: Türkiye, PKK
[Fotoğraf: AA / Arşiv]

genelkurmay başkanlığı, şırnak’ta pkk’nın açtığı taciz ateşinde bir askerin şehit olduğunu açıkladı. olayda bir askerin ve iki korucunun da yaralandığını ifade eden genelkurmay, yaralıların helikopterle şırnak asker hastanesi’ne kaldırıldığını duyurdu.

genelkurmay başkanlığı’ndan yapılan açıklamanın tam metni şöyle:

"12 ekim 2015 tarihinde bölücü terör örgütü mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan operasyon esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce açılan taciz ateşi sonucunda kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, kahraman bir silah arkadaşımız ve kahraman iki geçici köy korucumuz da hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. yaralılar derhal helikopter ile şırnak asker hastanesi'ne tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır.

bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu hain saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehidimize allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, türk silahlı kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan kahraman silah arkadaşımız ve geçici köy korucularımıza acil şifalar temenni ediyoruz. kamuoyuna saygı ile duyurulur."

kaynak: tsk.tr

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;