Soma'da Facia

Soma’nın 301+'ları

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma’daki maden kazasından geriye kalan aileler 301+ adlı fotoğraf sergisine konu oldu.

akdeniz üniversitesi, güzel sanatlar fakültesi, fotoğraf bölümü öğretim üyelerinden doç. uğur günay yavuz tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan 301+ isimli fotoğraf sergisi maden kazasının 2. yıldönümünde soma’da açıldı.

türk psikologlar derneği ve sosyal haklar derneği’nin de destekleriyle gerçekleşen sergideki fotoğraflar temmuz ve ağustos 2015’te soma, istanbul, kırkağaç, akhisar ve kınık’ta bulunan madenci ailelerine yapılan ziyaretlerde çekildi.

yakınlarını maden kazasında kaybeden 50 ailenin fotoğrafları soma’da sosyal haklar derneği soma temsilciliği’nde sergileniyor. sergi, soma’nın ardından farklı illerde de açılacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;