Türkiye Süper Ligi

Son sözü Cardozo söyledi

Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Trabzonspor ile Gaziantepspor 4-4 berabere kaldı. Bordo Mavililere bir puanı getiren gol uzatmaların son anında Oscar Cardozo'dan geldi.

Konular: Spor, Futbol, Trabzonspor
Trabzonspor'da Cardozo oyuna ikinci yarı dahil oldu. [AA]

trabzonspor bu beraberlikle sekiz puana yükseldi. gaziantepspor da puanını dokuza çıkardı.

süper lig'deki tek galibiyetini geçtiğimiz hafta mersin idman yurdu karşısında alan trabzonspor yine bir galibiyette kaldı. bordo mavililer uefa avrupa ligi'nde ise farklı bir tablo çiziyor. karadeniz temsilcisinin avrupa'da üç maçta iki galibiyeti var.

maça iyi başlayan gaziantepspor dakikalar 20'yi göstermeden rakibi karşısında iki farklı öne geçti. 
 

YEDİNCİ HAFTA

karabük 2-1 akhisar
kasımpaşa 2-0 konya
sivasspor 0-1 rizespor
balıkesir 0-5 bursaspor
fenerbahçe 2-1 gençlerbirliği
mersin idmanyurdu 4-2 eskişehir
trabzonspor 4-4 gaziantepspor
başakşehir 4-0 galatasaray
erciyesspor 3-2 beşiktaş

yedinci dakikada muhammet demir, 18'de de erdem şen gaziantepspor'u 2-0 öne geçirdi.

maçın hemen başında yediği gollerle şoka uğrayan ev sahibi ekip bu dakikadan sonra farkı azaltmak için antep kalesine yüklendi. fakat ilk yarıda başka gol olmadı.

ikinci yarı da golle başladı. fakat bu kez atan trabzonspor'du. taraftarın desteğini alarak ikinci yarıya başlayan karadeniz ekibi, medjani'nin indirdiği topta belkalem'in attığı golle farkı bire indirdi.

beş dakika sonra muhammet demir farkı bir kez daha ikiya çıkardı. 10 dakika sonra da trabzonspor'da yatabare skoru 3-2'ye getirdi. bordo mavililerin sevinci uzun sürmedi. john chibuike henüz bir dakika sonra takımının dördüncü golünü attı. 64'te atılan bu golün ardından 67'de sefa yılmaz trabzonspor adına üçüncü golü kaydetti.

art arda atılan gollerle skor 4-3'e geldi.

maçın bitimine 20 dakika kala boşnak teknik adam paraguaylı forvet cardozo'yu oyuna aldı.

78'de paraguaylı forvetin frikiği az farkla auta gitti. cardozo uzatma dakikalarında da çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı. cardozo son anda attıı golle takımına beraberliği getirdi.

cardozo yedek kulübesine

bordo mavili takımın teknik direktörü vahid halilhodzic, lokeren maçında ilk 11'de forma verdiği mehmet ekici ve papadopoulos'u 18 kişilik maç kadrosuna almazken waris ve cardozo'yu kulübeye çekti. sakatlığı tam olarak geçmeyen musa nizam'ı da 18 kişilik kadroya almayan halilhodzic, sol bekte yine zeki yavru'ya görev verdi.

bordo mavili takımda sakatlıkları bulunan ishak doğan, onur, deniz yılmaz ve aykut demir de maç kadrosunda yer almadı. son lokeren maçında hafif bir sakatlık yaşayan mehmet ekici'nin de hem riske edilmediği hem de yorgunluk nedeniyle dinlendirilmek amacıyla maç kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

halilhodzic, maç öncesi değişikliklerine ilişkin yaptığı açıklamada, "geçen hafta görev veremediğim oyuncuları değerlendirmek istedim ve onların performansını gerçekten çok merak ediyordum" dedi.

trabzonspor'da sezon başı kampında sakatlanan ve yaklaşık 3 aydır sahalardan uzak kalan özer hurmacı, gaziantepspor maçıyla sahalara döndü.

ligin ilk haftasında kayseri erciyesspor maçında 11'de görev alan mustafa yumlu, 7 resmi maç sonra ilk 11'de sahaya çıkarak formasına kavuştu.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;