Türkiye

Soylu'nun arkasındaki asker bayıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Sözleşmeli Astsubay Öğrencileri Ant İçme Töreni'nde konuşurken arkasındaki asker bayıldı.

Konular: Türkiye

içişleri bakanı süleyman soylu, ankara'da jandarma sözleşmeli astsubay öğrencileri ant içme töreni'ne katıldı. bakan soylu törende konuşma yaparken arkasında duran askerlerden biri bayıldı. görüntülerde, askerin bayılma anından sonra diğer askerler gösteriliyor. ancak dha'nın haberine göre soylu, sağlık ekiplerini fenalaşan askerin yanına yönlendirdi. içişleri bakanı konuşmasını yarıda keserek, askerle ilgilendi.

süleyman soylu konuşmasında terörle mücadeleye değindi. türkiye'nin terörle mücadelede yeni güvenlik konsepti içerisinde olduğunu belirten soylu, "terörle mücadelemizin birinci ilkesi hukukun üstünlüğünü ve demokratik düzeni korumaktır. can güvenliğini sağlarken, temel insan haklarından ve demokrasiden feragat etmeyen bir anlayışı ortaya koyabilmektir. terörün ne istediğini elbette ki iyi bilmekteyiz. buna yönelik proaktif bir mücadele planını takip ediyoruz. yeni güvenlik konseptimizin gereği olarak tehdidi yanı başımıza geldiği zaman değil, oluştuğu anda ve oluştuğu yerde yok etmeyi amaçlayan bir hareket tarzını benimsediğimizi bir kez daha söylüyorum" dedi.

türkiye için terörle mücadelede "taarruz" dönemi olduğunu vurgulayan soylu, "bugün yaşanan terör çok yüksek bir akılla kurgulanmaktadır. bunun karşısında eskinin pasif mücadele anlayışı, edilgen mücadele anlayışı dünyanın hiçbir ülkesinde karşılık bulmamaktadır" ifadelerini kullandı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;