Türkiye Süper Ligi

Stancu'nun golleri Gençler'e yetmedi

Süper Lig'de Gençlerbirliği iki kez öne geçmesine karşın Karabükspor ile 2-2 berabere kaldı. Sakatlanan hakem Cüneyt Çakır ikinci yarıya çıkamadı. Konya ve Eskişehir ise kazandı.

Konular: Spor, Futbol
Gençlerbirliği'nde birçok futbolcu sakalını keserek maça çıktı. [AA]

ankara'da oynanan maçta gençlerbirliği önce 23 sonra da 45'inci dakikalarda bogdan stancu'nun golleriyle öne geçti.

karabükspor adına 40'ta penaltıdan traore, 59'da da valentine viola beraberlik golünü attı.

maç 2-2 sona erdi.

gençlerbirliği 13, karabükspor da sekiz puana yükseldi. 
 

10. hafta

rize 0-2 başakşehir
akhisar 1-1 mersin
galatasaray 0-3 trabzon
gençlerbirliği 2-2 karabük
konya 2-0  gaziantep
eskişehir 2-1 erciyes
beşiktaş 2-0 kasımpaşa
balıkesir 1-3 sivas
bursa 1-1 fenerbahçe

cüneyt çakır'ın durumu iyi

fifa kokartlı hakem cüneyt çakır maçın ilk yarısında sakatlandı. ilk 45 dakikayı tamamlayan çakır, ikinci yarıya çıkamadı. çakır tedavisi için hastaneye gitti. maçı dördüncü hakem mustafa öğretmenoğlu yönetti.

hastanede yapılan kontrollerde çakır'ın ciğerlerinde hava biriktiği anlaşıldı. ufak bir operasyon geçiren çakır'ın durumunun iyi olduğu açıklandı.

türkiye futbol federasyonu, yayınladığı geçmiş olsun mesajında çakır'ın 10 gün içinde antrenmanlara başlayacağını belirtti.

futbolcular sakal yasağına uydu

gençlerbirliği kulübü başkanı ilhan cavcav'ın hafta içinde yaptığı açıklama sonrasında başkent temsilcisinde futbolcular, kardemir karabükspor maçına sakallarını keserek çıktı.

cavcav'ın, futbolcuların maça sakallı çıkmamaları gerektiği yönündeki açıklamaları spor kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve basında da geniş yer bulmuştu. bu açıklama üzerine daha önce sakal bırakan oyunculardan irfan can kahveci, tomic, hakan aslantaş, doğa kaya, sedat bayrak ve artun akçakın'ın kardemir karabükspor karşılaşmasına sakallarını keserek çıkması dikkatleri çekti.

gençlerbirliği kulübü başkanı ilhan cavcav, beşiktaş teknik direktörü slaven bilic ve futbolcular olcay şahan, selçuk inan ile volkan demirel'i sakallarıyla ilgili eleştirmişti.

konya ve eskişehir kazandı

aykut kocaman'ın çalıştırdığı konyaspor ise iyi performansını sürdürdü. yeşil beyazlılar sahasında gaziantepspor'u 2-0 yendi. goller dimitar rangelov ve hasan kabze'den geldi.

konyaspor puanını 12'ye çıkardı. antep 15 puanda kaldı.

günün bir diğer maçında eskişehirspor, evinde kayseri erciyesspor'u 2-1 yendi. eskişehir 35'te goran causic ile öne geçti. 49'da murat yıldırım ile skora denge geldi. maçın skorunu 86'da raheem lawal belirledi.

böylece eskişehirspor puanını 11'e yükseltti. kayseri erciyes ise dokuz puanda kaldı.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;