PKK

Sur'da bir şehit

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar sırasında dün bir askerin şehit olduğu PKK saldırısında ağır yaralanan üç askerden biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konular: Türkiye, PKK

genelkurmay başkanlığı, diyarbakır'ın sur ilçesinde pkk'ya yönelik operasyonda yaralanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı..

genelkurmay başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"10 şubat 2016 tarihinde diyarbakır ili sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman bir silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, türk silahlı kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

genelkurmay başkanlığınca dün sur'da sürdürülen operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu üç askerin ağır yaralandığı, bu askerlerden birinin hastanede şehit olduğu açıklanmıştı.

kaynak: genelkurmay başkanlığı, aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;