2022 Dünya Kupası

Taraftarlar çadırda kalabilir

2022 Dünya Kupası için Katar'a 500 binden fazla turistin gelmesi bekleniyor. Konaklama sorunu olması halinde organizatörler taraftarların 'Orta Doğu'nun misafirperverliğini ve dostluğunu' görmeleri açısından taraftarlar için çölde çadırlar kurulabileceğini duyurdu.

Konular: Spor, Futbol
Katar'ın önünde turnuva için tam 6 yıl var. [Getty]

organizatörler fifa'nın gereksinimlerini karşılamak için ortaya çadır fikrini attı. bedevi tarzı çadırlar, stada yakın bir bölgeye kurulabilir.

orta doğu misafirperverliğinin ve dostluğunun göstergesi olarak sundukları bu konseptle taraftarların yıldızlar altında uyuma imkanı bulabilecekleri belirtiliyor.

al jazeera'ye gönderilen açıklamada "biz turnuva boyunca çeşitli konaklama ve eğlence çözümleri sunmak için tüm ortaklarla birlikte çalışıyoruz. 2022 dünya kupası'nda eşsiz bir dünya kupası deneyimi sağlamak için yıldızların altında uyuma konseptini de araştırıyoruz" denildi.

katar turizm bakanlığı'nın planları arasında 12 bin taraftarı gemilerde konaklatmak da var.

katar, 2022 dünya kupası'nın ev sahipliğini aldığından beri ülkenin altyapısını ve konaklama imkanlarını iyileştirmek için büyük paralar harcıyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;