Premier League

Terry bir yıl daha Chelsea'de

Chelsea'nin 34 yaşındaki defans oyuncusu John Terry, yıl sonunda bitecek sözleşmesini 2015-16 sezonu sonuna kadar uzattı.

Konular: Spor, Futbol
John Terry 1998 yılından bu yana Chelsea forması giyiyor. [Fotoğraf: Reuters]

kulüpten yapılan açıklamaya göre, 1998 yılından bu yana altyapısından yetiştiği chelsea'de forma giyen terry, kendisini bir yıl daha londra ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.

chelsea teknik direktörü jose mourinho, bu kontratın terry'ye "teşekkürler" demek için yapılmadığını vurgulayarak, "terry'nin sözleşmesini yeniledik çünkü performansını koruyor. üst düzey bir savunma oyuncusu" ifadelerini kullandı.

ingiltere milli takımı formasını 78 kez giyen terry, chelsea ile çıktığı 661 karşılaşmada 63 gol kaydetti. 2012'de uefa şampiyonlar ligi, 2013'te ise uefa avrupa ligi kupasını kaldıran terry, 3 kez de (2004-2005, 2005-2006, 2009-2010) lig şampiyonluğunu kutladı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;