Türkiye

THY uçağı acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Brezilya'nın Sao Paulo kentine giden TK15 sefer sayılı uçağının tuvaletinde üzerinde 'bomba' yazılı bir kağıt bulundu. Uçak normal prosedür gereği Kazablanka'ya acil iniş yaptı.

Konular: Türkiye
Airlive sitesinin ekran görüntüsünde uçağın rotasını değiştirdiği görülüyor.

istanbul'dan brezilya'nın sao paulo kentine uçan tk15 sefer sayılı uçak fas üzerinde uçarken acil iniş sinyali verdi. uçak kazablanka'ya yönlendirildi. türk hava yolları basın müşavirliği'nin al jazeera'ya yaptığı açıklamaya göre uçağın tuvaletinde 'bomba' yazılı bir kağıt bulundu. thy basın, bomba olsa da olmasa da böyle bir durumda uçakların acil iniş sinyali verdiğini belirtip, "normal prosedürler gereği uçak kazablanka'ya yönlendirildi" açıklamasını yaptı. 

ardından uçak kazablanka'ya sorunsuz iniş gerçekleştirdi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;