Türkiye

Toprağa gömülü tabancalar bulundu

Üsküdar'daki boş bir arazide arama yapan polis ekipleri toprağa gömülü yaklaşık 250 tabanca buldu. İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan, şu ana kadar ele geçirilenlerin kurusıkı olduğunu söyledi.

Konular: Türkiye

istanbul üsküdar'daki burhaniye mahallesi 4. murat sokak üzerinde bulunan boş arazide, akşam saatlerinde polis ekipleri ihbar üzerine arama yaptı. iş makineleriyle yapılan kazı çalışmasında, yaklaşık 250 tabanca bulundu. 

polis, olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. çıkan tabancalar, sayılmak ve olay yeri inceleme ekiplerince incelenmek üzere yere dizildi.

olay yerinde inceleme yapan istanbul emniyet müdürü mustafa çalışkan gazetecilerin soruları üzerine, "şu ana kadar ele geçirilenler kurusıkı. arkadaşlar inceliyor" dedi.

kaynak: dha, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;