TBMM

Torba yasa görüşmesinde kavga

Meclis'te torba yasa görüşmeleri sırasında HDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani ile AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli arasında tartışma çıktı. Zozani, Canikli’nin üzerine yürüdü.

Konular: TBMM

kamuoyunda 'torba yasa' olarak bilinen iş kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısının tbmm genel kurul görüşmeleri sırasında muhalefet milletvekilleri, ak parti'den tasarıyı geri çekip, sadece soma ile ilgili bölümün genel kurula getirilmesini istedi.

bu isteğin ardından usul tartışması çıktı. bunun üzerine hdp hakkari milletvekili adil zozani ile ak parti grup başkanvekili nurettin canikli arasında sözlü tartışma yaşandı.

zozani, canikli’nin üzerine yürüdü ve elindeki tasarı kitapçığını kafasına vurmak istedi. milletvekillerinin araya girmesiyle zozani uzaklaştırıldı.

olayın ardından tbmm başkanvekili meral akşener birleşime ara verdi.

kaynak: dha
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;