Trabzonspor

Trabzon 90'da yıkıldı

Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanında son dakikada yediği golle iki puan bıraktı ve altıncı sıraya geriledi.

Goller devrelerin son anlarında geldi. [Fotoğraf: AA]

bordo mavili ekip, bu beraberlikle 21'inci hafta sonunda 34 puana yükseldi ve başakşehir'e geçilerek altıncılığa geriledi. kasımpaşa ise puanını 25'e çıkardı.
 

21. HAFTA

erciyes 3-0 konyaspor
başakşehir 1-0 gaziantep
bursaspor 1-1 rizespor
sivasspor 2-3 galatasaray
balikesir 0-1 gençlerbirliği
mersin 2-1 karabükspor
kasımpaşa 1-1 trabzonspor
eskişehirspor 1-0 beşiktaş
fenerbahçe 1-2 akhisar bld.
 

19'uncu dakikada deniz yılmaz'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya arka direkte altıpasta yatarak vuran cardozo'nun şutu üst  direğe çarparak auta gitti.

45+2'de trabzonspor öne geçti. mehmet ekici, sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta topu kaleci ertaç özbir'in kapattığı köşeden filelerle buluşturdu.

golün ardından başlama vuruşu yapılmadı ve trabzonspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

72'de trabzonspor farkı ikiye çıkarmaya çok yaklaştı ama cardozo'nun karşı karşıya yaptığı vuruşta kaleci ertaç başarılıydı.

kasımpaşa'nın beraberlik çabaları 90'ıncı dakikada sonuç verdi.

ceza sahasının dışında topla buluşan oscar scarione şutunu çekti. kaleye yönelen topa son anda müdahalede bulunan ryan donk maçın 1-1'lik skorunu ilan etti.

yanal: mücadelemizin coşkusu yeterli değildi

trabzonspor teknik direktörü ersun yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakibe pozisyon vermedikleri bir maçtan son dakikada yedikleri golle bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını belirterek, "son dakikalarda rakip tarafından atılan tek şut, bir oyuncuya çarpıp gol oldu. son dakikada iki puan bıraktık" dedi.

ersun yanal, mücadele coşkularının yeterli olmadığını anlatarak, "oyunu kazansak bile mücadelemizin coşkusu yeterli değildi. düşük tempo vardı. içerideki maçlardaki yüksek tempoyu, coşkuyu bu maçlarda yapamıyoruz. bunu çalışmamız lazım" ifadelerini kullandı.

kasımpaşa teknik direktörü shota arveladze ise, "güzel maç oldu. ersun hoca ile oynamak her zaman güzel. hücum oynatıyor, kapalı oynatmıyor. biz de bunu seviyoruz. çok üstün değildik. ama kadromuzdaki sakat oyuncular geri döndü. takım içindeki yarış attı. alternatif kadromuz oldu. puan alamasaydık, üzülecektik" dedi.

arveladze ayrıca, türkiye'de hakemlerin oyunu okuyamadıklarını iddia etti.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;