Futbol

‘Trabzonspor'da tek sorun baskı’

Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer olmasına karşın bekleneni veremeden ayrılan Erkan Zengin, Trabzon’da tek sorunun baskı olduğunu ifade etti.

Konular: Spor, Trabzonspor
Erkan Zengin İsveç Milli Takımı'nın oyuncusu. [AA]

erkan zengin, kariyerini 1. lig ekiplerinden eskişehir’de sürdürüyor.

geçtiğimiz sezon formasını giydiği trabzonspor'dan ayrılış sebebini "trabzon'da kendimi futbola veremedim." sözleriyle açıklayan zengin’e göre trabzon’un beklenen başarıya ulaşamamasının en büyük sebebi futbolcuların kendilerini futbola verememesi.

trabzon'da futbolcuların üzerinde büyük bir taraftar baskısı olduğunu vurgulayan erkan zengin, "bütün büyük takımlarda olur ama özellikle trabzon'da insanlar o kadar çok futbolu seviyor ki çok odaklanmışlar, bu da futbolcuya ekstra bir baskı getiriyor. bundan dolayı her zaman futbolcular maça çıkarken bir stres içinde. bunu aşsalar trabzonspor çok iyi yerlere gelecektir. ama bunu bir türlü aşamıyorlar." dedi

bordo-mavili taraftarların, mustafa yumlu ve zeki yavru gibi kendi futbolcularına daha fazla sahip çıkması gerektiğini düşünen erkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"onlar trabzonspor'un çocuğu, maça çıkarken ayrı bir heyecanla çıkıyorlar. onlar hata yaptığında, taraftar protestoederse hiçbir şey olmaz. bu bir örnek sadece. yoksa inanılmaz futbolcular da geliyor. anadolu kulüplerinin en iyi futbolcuları trabzonspor'a transfer oluyor, orada niye yapamıyor? bu baskıdan dolayı. gece hayatı performansı düşürüyor derler ya orada o da yok. trabzonspor'daki tek sorun baskı. tamam burak ile selçuk trabzonspor'da çok iyi işler başardı ama herkes burak ve selçuk olmuyor. ersun hocanın futbol bilgisi ile trabzonspor'un çok iyi işler yapması lazım. belki yapacak da zaten ama önce baskıyı futbolculardan almaları gerekiyor."

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;