Türkiye Süper Ligi

UEFA: Yılın futbolcusu Caner

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu değerlendiren UEFA, yılın futbolcusu olarak Fenerbahçeli Caner Erkin'i, genç oyuncusu olarak ise 19 yaşındaki Bursasporlu Ozan Tufan'ı seçti.

Konular: Spor, Futbol
Caner Erkin, Fenerbahçe ile sözleşme uzatma konusunda prensip anlaşmasına vardı. [Fotoğraf: AA]

uefa'nın resmi internet sitesinde, türkiye süper ligi'nde geçen sezona dair bir değerlendirme yazısına yer verildi.

yazıda, fenerbahçeli futbolcu caner erkin'in performansından övgüyle bahsedilirken, sarı lacivertli savunma oyuncusu 'yılın futbolcusu' ilan edildi.

değerlendirmede, caner erkin'in 11 asist ve üç gollük performansıyla takımının şampiyonluğuna büyük katkısı oldugu belirtilirken; caner'in hızı ve teknik kapasitesi sayesinde ligin en değerli oyuncularından biri haline geldiğine vurgu yapıldı.

uefa, sezonun dikkat çeken genç oyuncusu olarak ise bursasporlu ozan tufan'ı seçti. ozan, türk milli takımı'nın sezon sonunda düzenlediği avrupa ve amerika kampında da yer almıştı.

sezonun sürpriz takımı ise ikinci yarıdaki performansıyla ligde kalmayı başaran kayseri erciyesspor oldu.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;