Fenerbahçe

Ülker'den Fenerbahçe'ye 90 milyon dolar

Fenerbahçe, Yıldız Holding'le 10 yıl süreyle stat ismi, reklam ve tanıtım haklarını içeren 90 milyon dolarlık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe bir sezonda 9 milyon dolar alacak. [AA]

sarı-lacivertli kulüp, yıldız holding'le 10 yıllık anlaşma yapıldığını borsa istanbul'a gönderilen ve kamuyu aydınlatma platformu'nda yer alan açıklamayla duyurdu.

açıklamada, "şirketimiz ile yıldız holding arasında, 2015-2016 sezonundan başlayıp, 2024-2025 sezon sonuna kadar (10 sezon için) geçerli olmak üzere, fenerbahçe şükrü saracoğlu stadı ismi ile diğer muhtelif reklam ve tanıtım haklarını kapsayan (yıllık 9 milyon abd doları), toplam 90 milyon dolar tutarında sözleşme imzalanmıştır" denildi.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;