Kültür-Sanat

'Unutursam Fısılda'

Çağan Irmak'ın yeni filmi 'Unutursam Fısılda'nın galası dün akşam gerçekleştirildi. Film 29 Ekim Çarşamba günü gösterime giriyor.

Konular: Kültür-Sanat
'Unutursam Fısılda' filminde Mehmet Günsür ve Kerem Bürsin müzisyen iki yakın arkadaşı canlandırıyor.

geçtiğimiz yıl 'tamam mıyız?' filmini çektikten sonra bir süredir yeni projesi üzerinde çalışan çağan irmak'ın yeni filmi 'unutursam fısılda' 29 ekim'de gösterime giriyor. başrollerini mehmet günsür, farah zeynep abdullah, kerem bürsin, hümeyra, işıl yücesoy ve gözde cığacı'nın paylaştığı filmde, 1970'lerden günümüze uzanan dokunaklı bir öykü anlatılıyor.

hikaye taşra yaşamından sıkılan, aşkının ve hayallerinin peşinden koşmayı tercih eden ayperi (farah zeynep abdullah) karakterinin etrafında şekilleniyor. yolu tarık'la (mehmet günsür) kesişen ayperi'nin, şehirde 'şarkıcı' olmak için büyük bir mücadele vermesi gerekecektir. onlara bu yolculukta eşlik eden ise tarık'ın en yakın arkadaşı erhan (kerem bürsin) olacaktır. herkesten saklanan hayaller, zirveye giden yolda yaşadıkları, hayatın onlar için hazırladığı iyi ve kötü onlarca anın sonunda ayperi, kendini bir gün elinde bavuluyla dönerken bulur. ne var ki ayperi'nin dönüşü aynı zamanda geride bıraktığı ablası hanife ile de hesaplaşmasını başlatır.

çağan irmak'ın 11. uzun metraj filmi olan 'unutursan fısılda' için sekiz özgün parça bestelendi. müziklerini kenan doğulu'nun yaptığı filmin görüntü yönetmenliği gökhan tiryaki üstleniyor. 1970'lerden günümüze uzanan hikayenin kostüm tasarımı fatoş suda'ya ait. 26 ekim akşamı gerçekleştirilen galaya binin üzerinde davetli katıldı. taff pictures'ın yapımcısı olduğu filmin galasına, sinema ve televizyon dünyasından birçok isim katıldı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;