Premier League

Wenger yine protesto edilecek

Arsenal'in en büyük iki taraftar grubu bir kez daha menajer Arsene Wenger'i protesto etmeye hazırlanıyor. Norwich maçındaki protesto için pankartlar hazırlandı.

Konular: Spor, Futbol
Wenger son dönemde sürekli eleştiriliyor [Reuters]

arsenal son premier lig şampiyonluğunu 12 yıl önce yaşadı. bu nedenle taraftarlar, bu haftasonu oynanacak norwich maçında dakikalar 12'yi gösterdiğinde 'artık değişiklik zamanı. arsenal zamanın gerisinde kaldı' pankartını açacak.

protestoyu gerçekleştirenler arsenal'in en büyük iki taraftar grubu: the black scarf movement ve redaction.

66 yaşındaki arsene wenger'in kulüple sözleşme yenileyeceği haberleri gündemde. taraftarlar bu sebeple kulübün sahibi stan kroenke'ye de tepkili.

arsenal son 13 maçta sadece 4 kez galibiyet aldı. kulüp uzun yıllardan beri de ciddi bir başarı elde edemedi. londra ekibi ligde dördüncü sırada. lider leicester'dan 12 puan geride.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;