Bilim-Teknoloji

WhatsApp'a sesli görüşme özelliği geliyor

Facebook'a satılan anında mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a sesli görüşme özelliği de geliyor. Yılın ikinci çeyreğinde eklenecek özellikle kullanıcılar sesli arama yapabilecek.

Konular: Bilim-Teknoloji

Haberin Öne Çıkanları

WhatsApp da sesli konuşturacak

WhatsApp'a sesli konuşma özelliği geliyor

WhatsApp da konuşturacak

whatsapp bugün kapılarını açan mobile word congress'te önemli bir özelliliği ekleyeceğini duyurdu. ispanya'nın barcelona şehrindeki fuarda konuşan whatsapp ceo'su jan koum, uygulamaya sesli görüşme özelliğinin kısa süre sonra ekleneceğini açıkladı.

'amacımız dünyadaki bütün telefonlarda yer almak' diyen koum, facebook tarafından satın alınmalarının varolan yol haritasını etkilemeyeceğini belirtti. 

sesli iletişim yok
 
anında mesajlaşma uygulamaları içinde en popüleri olan whatsapp, yazılı ve sesli iletişime izin veriyor. ancak sesli iletişim belli bir sürelik ses kaydı şeklinde yapılabiliyor. yeni özellik geldiğinde aynen viber'in yaptığı gibi whatsapp'ta da kişiler birbirlerini arayabilecek. eklenecek özellikle beraber facebook da sesli iletişim alanına (dolayı da olsa) giriş yapmış olacak.
whatsapp, kısa bir süre önce facebok tarafından 19 milyar dolara satın alınmıştı. bekletilerin üzerinde bir rakama satılan uygulama 2 gün önce çökmüş ve kullanıcılar 4 saat boyunca erişim sıkıntısı yaşamışlardı.
 
kaynak: ajanslar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;