Aziz Yıldırım

Yıldırım'a hak mahrumiyeti cezası

PFDK, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'a 6 ay 15 gün hak mahrumiyeti ve 190 bin TL para cezası verdi.

Aziz Yıldırım, Şubat 1998'den bu yana Fenerbahçe'ye başkanlık yapıyor. [Fotoğraf: AA-Arşiv]

profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk), fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım'a 6 ay 15 gün hak mahrumiyeti ve 190 bin tl para cezası verdi.

yıldırım, 13 ocak'ta türkiye futbol federasyonu (tff) hukuk müşavirliği tarafından, profesyonel futbol disiplin kuruluna (pfdk) sevk edilmişti.

tff, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle fenerbahçe kulübü ile aziz yıldırım'ı tedbirsiz olarak disiplin kuruluna gönderdiğini açıklamıştı.

kulüp başkanı yıldırım, futbol takımının adanaspor ile maçı sonrası yaptığı sert açıklamalarda türkiye'de futbol terörü olduğunu söylemiş, yeni bir federasyon seçilmesi için diğer kulüplere çağrı yapmıştı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;