Bundesliga

Yılın teknik direktörü Nagelsmann

Bundesliga takımlarından Hoffenheim'ın 29 yaşındaki çalıştırıcısı Julian Nagelsmann, ülkesinde "2016'nın teknik direktörü" unvanına layık görüldü.

Konular: Spor, Futbol
Nagelsmann'ın sözleşemsi 2019'da bitecek [Hoffenheim]

almanya futbol federasyonundan (dfb) yapılan açıklamaya göre 29 yaşındaki nagelsmann, altyapıda üstün başarı gösteren teknik direktörlere verilen bu ödüle layık görüldü. 

dfb sportif direktörü horst hrubesch, birçok futbolcunun nagelsmann'ın desteğiyle almanya'da milli takım kategorilerine seçildiğini kaydetti.

bundesliga'daki en genç teknik adam unvanının da sahibi olan alman nagelsmann, 8'incisi verilen ödülü kazanmasına ilişkin, "sürpriz oldu. benim için büyük bir onur." ifadesini kullandı.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;