Türk Milli Takımı

Yunus Mallı Türkiye’yi seçti

Almanya doğumlu Türk futbolcu Yunus Mallı, Türkiye Milli Takımı formasını giymeye karar verdi.

Mallı'nın kararı, takımının Twitter adresinde bu fotoğrafla paylaşıldı. [Fotoğraf: twitter.com/Mainz05en]

alman kulübü mainz 05, futbolcusu yunus mallı'nın türk milli takımı'nı seçtiğini açıkladı.

kulübün sosyal paylaşım sitesi twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "yunus mallı gelecekte türk milli takımı formasını giymeye karar verdi. iyi şanslar" ifadesi kullanıldı.

açıklamada ayrıca, 23 yaşındaki futbolcunun 13 kasım'da milli takımın katar ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna çağrılabileceği de belirtildi.

1992 almanya doğumlu mallı, a takım hariç almanya milli takımı'nın tüm kategorilerinde oynadı. bu takımlarda 43 maçta 5 gol attı.

orta sahada görev yapan yunus mallı, bu sezon mainz 05'te oynadığı 10 karşılaşmada 6 gol kaydetti.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;