Türkiye

Midyat'ta polise saldırı: 1 şehit, 1 ağır yaralı

Mardin’in Midyat ilçesinde devriye görevi yapan sivil polislerin şüphelenerek durdurmak istediği araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Ağır yaralanan iki polisten biri hastanede şehit oldu.

Konular: Türkiye

saat 21.30 sıralarında cumhuriyet bulvarı'nda devriye gezen sivil polisler, estel semtine gitmekte olan bir minibüsü durdurmak istedi. araçtan uzun namlulu silahlarla, içinde sivil polislerin bulunduğu araca ateş açıldı. saldırganlar olay yerinden kaçtı.

ağır yaralanan iki polis midyat devlet hastanesi'ne kaldırıldı. polislerden abdullah ümit hastanede şehit oldu. ilk müdahalesi yapılan yaralı polis cumhur özsoy'un, diyarbakır'da tam teşekküllü bir hastaneye sevki için helikopter bekleniyor.

kaynak: dha, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;