Türkiye

102 nolu sınıfın klima kumandası

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki öğrenci, iddialarına göre dersane öğretmeninin bulamadığında çok sinirlendiği ve sınıfın dışına çıkarılmasını istemediği klima kumandasını dünya turuna çıkardı.

Konular: Türkiye

muğla'nın fethiye ilçesinde ismini açıklamayn iki öğrenci, iddialarına göre dersane öğretmeninin bulamadığında çok sinirlendiği ve sınıfın dışına çıkarılmasını istemediği klima kumandasını dünya turuna çıkardı. klima kumandası için instagram hesabı da açan iki kız öğrenci, burada gittikleri yerlerin fotoğraflarını paylaştı. ikilinin klima kumandasıyla birlikte gittiği yerler arasında abd, brezilya, ispanya, dubai ve almanya var.

klima kumandası adına açılan "102 nolu sınıfın kumandası. sınıftan çıkmam yasaktı...şimdi ise dünyayı turluyorum." tanıtımı ile açılan instagram hesabının şimdiden yaklaşık 5 bin takipçisi var.

 

"Dershaneden ayrılmaması gereken kumanda şu an dünyayı turluyor" ifadesiyle paylaşılan ilk resim
Rio de Janerio, Brezilya

 

Copa Cabana plajı, Brezilya
Rushmore Dağı, ABD

 

Nebraska, ABD

Berlin, Almanya

 

Dubai, BAE
La Coruna, İspanya

kaynak: instagram

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;