Bilim-Teknoloji

Apple'dan ikinci Apple Store

Türkiye'de ilk Apple Store'u Nisan ayında açan Apple, ikinci mağazanın da İstanbul'da açılacağını açıkladı. İkinci Apple Store'un açılış tarihi henüz belli değil.

Konular: Bilim-Teknoloji
İkinci Apple Store'un açılacağı resmen duyuruldu.

apple, istanbul zorlu center'da 5 nisan 2014'te açılan ilk apple store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. ikinci apple store için belirlenen yer ise akasya acıbadem avm olarak belirtildi.

apple'ın özellikle müşteri hizmetlerinin güçlenmesi adına ikinci bir mağaza açacağı bir süredir konuşuluyordu. türkiye'deki milyonlarca apple müşterisi, özellikle teknik servis hizmetinin gelişmesi için talepte bulunuyordu.

en geç iki ay içinde açılması beklenen ikinci apple store'un genius bar rezervasyon sistemini az da olsa rahatlatması bekleniyor. apple'ın istanbul'un ardından diğer büyük şehirlerde ne zaman apple store açacağı ise merak konusu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;