Şampiyonlar Ligi

Arda Turan finalde oynayamadı

Atletico Madridli futbolcu sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya çıkamadı.

Arda Turan Barcelona maçında sakatlanmıştı [AA]

türk futbolcu final maçı öncesi son antrenmana katılmasına karşın kadroya alınmadı. atletico madrid sağlık ekibi ağrıları artan arda turan'ın oynayacak durumda olmadığına karar verdi.

yıldız futbolcu maç öncesi zemini incelemek için sahaya çıktı, taraftarı selamladıktan sonra soyunma odasına girdi.

arda turan, bu maçta oynasaydı bir şampiyonlar ligi finalinde forma giyen ilk türkiye doğumlu futbolcu olacaktı. daha önce almanya doğumlu üç türk, hamit altıntop, nuri şahin ve yıldıray baştürk final maçı görmüştü.

atletico madrid'de teknik direktör diego simeone, sakatlığı geçen diego costa'ya ilk 11'de şans verdi. fakat ispanyol forvet maçın başında sakatlandı ve dokuzuncu dakikada yerini adrian'a bıraktı. arjantinli teknik adam arda'nın yerine forvet arkasında raul garcia'ya şans tanıdı.

real madrid'de ise pepe ve benzema'nın durumu maç saatinde belli olacaktı. carlo ancelotti, fransız forveti ilk 11'e aldı ama pepe'ye yedek kulübesinde tuttu. portekizli savunma oyuncusunun yerine ilk 11'de raphael varane oynadı.

xabi alonso cezası, sami khedira da sakatlığı nedeniyle final maçına çıkamadı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;