Türkiye

Bahçeli'den ilk 'selfie'

MHP lideri Devlet Bahçeli ilk 'selfie' fotoğrafını Meclis'te 23 Nisan resepsiyonunda gazetecilerle çektirdi. Ardından partinin önde gelen isimleri Bahçeli'yle 'selfie' poz verdi.

Konular: Türkiye

milliyetçi hareket partisi (mhp) genel başkan devlet bahçeli, tbmm'deki resepsiyonda gazetecilerle sohbet etti. sohbet sırasında konu son dönemde sosyal medyada ilgi gören 'selfie' fotoğraf çekimine geldi.

salı günü partisinin grup toplantısında 17 aralık yolsuzluk soruşturması şüphelisi rıza sarraf'ın türk bayrağı önünde çekilen fotoğrafına tepki gösteren bahçeli, "merak ediyoruz, iranlı şarlatan gazete ve ekrana çıkmadan önce kısıklı’da başbakan nezaretinde bir prova yapmış, sonra da birlikte selfie pozu vermişler midir?" demişti.

mhp lideri sohbet sırasında 'selfie' sözcüğünün türkçe karşılığının bulunulup bulunmadığını sordu. sosyal medyayı aktif olarak kullanan mhp lideri "internette görüyorum benim iki fotoğrafımı yan yana koymuşlar 'paralel devlet' demişler. doğru laf" diye konuştu.

bu sözlerin ardından  mhp lideri devlet bahçeli sohbete katılan aralarında al jazeera muhabiri sibel erdem'in de bulunduğu gazetecilerle 'selfie' fotoğraf çektirdi. 

akşener'den 'özçekim'

bahçeli daha sonra, tbmm başkanvekili meral akşener ve mhp grup başkanvekili oktay vural'la da 'selfie' fotoğraf çektirdi. akşener, fotoğrafı "ilk selfie denemem" diye twitter'da paylaşınca bazı kulanıcılardan 'selfie' sözcüğünün türkçe olmadığı yönünde tepki geldi. akşener de bunun üzerine, "haklısınız. özçekim demem lazımdı" diye yazdı.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;