Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş turu Demba Ba ile geçti

Beşiktaş, Hollanda’da 2-1 yendiği Feyenoord’u İstanbul’da Demba Ba'nın golleriyle 3-1 mağlup etti. Şampiyonlar Ligi’nde play-off turuna yükseldi.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni rakibi cuma günü belli olacak. [Fotoğraf: bjk.com.tr]

atatürk olimpiyat stadı’nda oynanan mücadelede ilk gol 28’inci dakikada geldi.

rakibinden topu kapan mustafa pektemek uzun deparının ardından demba ba’yı gördü. senegalli yeni transfer yatarak vurmak istedi, kendisine çarpan top mustafa’nın kontrolünde ağlarla buluştu.

74’te beşiktaş savunmasının arkasına atılan topla buluşan elvis manu, pedro franco’dan sıyrılarak skora denge getirdi.

demba ba 80’inci dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve olcay şahan'ın pasına kale alanı içinde dokunarak skoru 2-1 yaptı.

senegalli golcü 86'da bu kez rakip savunmanın hatalı geri pasında topla buluştu ve 3-1'lik skoru ilan etti.

karşılaşmayı 50 bine yakın beşiktaşlı taraftar izledi. hollanda’dan gelen yaklaşık 200 feyenoord taraftarı da takımlarına destek verdi.

beşiktaş’ın play-off turundaki rakibi cuma günü çekilecek kuranın ardından belli olacak. muhtemel rakipler arsenal, porto, zenit, napoli ve bayer leverkusen.

erkan koyuncu için saygı duruşu

maçta görevli foto muhabirleri, cumartesi günü hayatını kaybeden meslektaşları için maç öncesi fotoğraf makinalarını yere bırakarak saygı duruşunda bulundu.

stat hoparlörlerinden yapılan anonsla, siyah beyazlı taraftarlar da saygı duruşuna katıldı.

erkan koyuncu cumartesi günü galatasaray’ın florya’daki tesislerinin kapısına başının sıkışması sonucu hayatını kaybetmişti.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;