Türkiye Süper Ligi

Bursa’da kazanan yok

Türkiye Süper Ligi’nin altıncı haftasında, Eskişehirspor deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Konular: Spor, Futbol
Bursaspor sahasında oynadığı maçlarda bir puan alabildi. [Fotoğraf: AA]

bursaspor bu sonuçla evinde oynadığı üç maçı da kazanamamış oldu. eskişehir ise üst üste beşinci karşılaşmasından galibiyetle ayrılamadı.

karşılaşmanın ilk yarısına volkan şen – cedric bakambu damgasını vurdu. ikili ile üst üste pozisyonlar bulan bursa, aradığı golü 32’nci dakikada buldu. volkan’ın pasında hareketlenen bakambu takımını öne geçirdi.

ilk 45 dakika 1-0 sona erdi.
 

SÜPER LİG'DE 6. HAFTA

konyaspor        0-0 başakşehir
gaziantepspor 1-0 karabük
galatasaray      2-1 fenerbahçe
bursaspor        2-2 eskişehirspor
trabzonspor     3-1 mersin
akhisar             2-0 kasımpaşa
beşiktaş          3-2 sivasspor
gençlerbirliği   0-0 erciyesspor
rizespor         2-2 balıkesirspor

ikinci yarının başında ev sahibi aynı ikilisiyle bir gol daha buldu. volkan şen’in asistinde fransız golcü farkı ikiye çıkardı. son 10 dakikaya bursa’nın 2-0 üstünlüğü ile girildi. 81’de hürriyet gücer ceza sahası dışında iyi bir vuruşla eskişehir’i umutlandırdı. 85’te funes mori çaprazdan sert vurarak skora denge getirdi. kalan dakikalarda konuk ekip mirkan ile bir pozisyondan yararlanamadı.

bursaspor puanını yediye, eskişehirspor ise altıya yükseltti.

bursaspor teknik direktörü şenol güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdik. mağlup da olabilirdik" dedi.

oyun anlayışlarının da kazanmaya yönelik olduğunu ifade eden güneş, "maalesef bu hak ettiğimiz bir puan değildi. maalesef düşündüğümüz gibi olmadı. oyuna giren oyuncularımızın da katkısı olmayınca bizim için hayal kırıklığı oldu. üzgünüz" diye konuştu.

deneyimli teknik adam, artık bu maçın geride kaldığını belirterek, toparlanmak zorunda olduklarını kaydetti.

sağlam basın toplantısına katılmadı

eskişehirspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise basın toplantısına katılmadı.

kulübün medya sorumlusu mehmet öztürk, toplantının yapılacağı salona gelerek, basın mensuplarına, "hocamız hepinizden özür diliyor. basın toplantısına katılmayacak" dedi.

öztürk, nedenini soran basın mensuplarına da, "içeride yaşanan bir iki olaydan dolayı morali bozuk. belki kendisi veya kulüp bununla ilgili bir açıklama yapabilir" karşılığını verdi. 

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;