PKK

Davutoğlu: YPG ülkemizi hedef almaktadır

Başbakan Davutoğlu Ankara saldırısıyla ilgili, "Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütüyle birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır. Biz buradayız, ebediyen burada kalacağız" dedi.

Konular: Türkiye, PKK
Başbakan Ahmet Davutoğlu [Fotoğraf: AA / Arşiv]

başbakan ahmet davutoğlu twitter hesabından ankara saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. davutoğlu, "ankara’da 28 vatandaşımızı kaybettiğimiz hain terör saldırısı tüm türkiye'ye, kardeşliğimize yapılmıştır" dedi.

başbakan'ın mesajları şöyle:

"saldırıyı gerçekleştiren ypg, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır.

türkiye bir bütündür, 78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz. biz buradayız, bu topraklardayız, ebediyen burada kalacağız."

kaynak: twitter

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;